چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سند آمایش آموزش عالی مهارتی در کشور برای اولین بار تدوین شد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: سند آمایش آموزش عالی مهارتی برای اولین بار در کشور تدوین شد و بزودی رونمایی خواهد شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از داشگاه علمی کاربردی، محمدحسین امید گفت: برنامه راهبردی دوم این دانشگاه به تصویب هیات رئیسه رسیده است و از سال […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از داشگاه علمی کاربردی، محمدحسین امید گفت: برنامه راهبردی دوم این دانشگاه به تصویب هیات رئیسه رسیده است و از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۴ ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سند آمایش آموزش عالی مهارتی برای اولین بار در کشور تدوین شد و بزودی رونمایی خواهد شد گفت: از سوی همه استان‌ها برنامه پنج‌ساله درباره سند ارائه شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارداشت: در برنامه دوم دانشگاه جامع علمی کاربردی بحث ارتقای کیفیت، ارتقای سطح مدرسان، ساماندهی ستادهای استانی دانشگاه و چابک‌سازی فرایندهای دانشگاه در اولویت قرار گرفته و همچنین بودجه‌های دانشگاه براساس برنامه راهبردی تدوین خواهد شد و مبنای این حرکت خواهد بود.

وی همچنین از آماده شدن اولین دانشنامه مهارتی کشور که تدوین آن از سه سال قبل شروع شده بود خبرداد و افزود: رونمایی اولیه آن انجام شده و رونمایی اصلی آن به همراه سند آمایش طی ۲ هفته آینده انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: بعد از چند سال تلاش، مقدمات اعزام اولین دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای کارورزی دوره‌های مهارتی به یکی از دانشگاه‌های آلمان انجام شده که البته این اقدام به دلیل کرونا با تعویق مواجه شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: از شنبه ۱۵ آبان ماه سالجاری تمام کلاس‌های این دانشگاه به صورت ۱۰۰ درصد حضوری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۶۰۰ مرکز آموزش علمی کاربردی با ۲۲۰ هزار دانشجو گفت: این دانشگاه در ۵ هزار و ۱۰۰ کدرشته محل از مهرماه سالجاری دانشجو پذیرفته است و ۲۷۳ کدرشته محل که در سطح کشور متقاضی کمتری داشته‌ایم حذف شدند و امسال نیز ۸۰۰ کد رشته محل جدید داشتیم.

دکترامید اظهار داشت: فضای مجازی گرچه یک سختی داشت و دانشجویان را از برنامه‌های عملی محروم کرد اما یک مزیت داشت که باعث فراهم آمدن زیرساخت‌های فناوری در کشور شد.

وی یادآور شد، کلاس‌های مجازی را به صورت محدود در حوزه درس‌های نظری و عمومی ادامه خواهیم داد.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲