دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
سومین رویداد ملی صنعتی کسب و کار در دانشگاه مازندران آغاز به کار کرد

سومین رویداد ملی صنعتی کسب و کار با عنوان”کوک” با حضور جمع کثیری از فعالان عرصه صنعت و دانشگاه به میزبانی دانشگاه مازندران و به همت مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه آغاز شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر حجت غنودی رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر حجت غنودی رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران در خصوص برگزاری این رویداد در دانشگاه مازندران گفت: اگرچه کلاس‌های درس دانشگاه همچنان مجازی است و دانشگاه‌ها، شور و هیجان و نشاط دانشجویی پیش از کرونا را ندارد، اما علی‌رغم این فضا، مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، همچنان مرکز ثقل شوق‌آفرینی و حرکت‌بخشی در دانشگاه مازندران است.

دکتر غنودی خاطرنشان کرد: سومین رویداد صنعتی و فناورانه کسب و کار که “کوک” خوانده می‌شود با ۱۰۹ شرکت‌کننده از صنعت و دانشگاه، تلاش می‌کنند شعار”ما می‌توانیم” را در فضای طرح‌های نوپدید و خلاقانه به عرصه نوآوری و دانش‌بنیان به تصویر درآورند.

رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران در خصوص چگونگی برگزاری این رویداد بیان داشت: در این رویداد ۳ روزه ابتدا شرکت‌کنندگان، ایده‌های خود را ارائه می‌دهند، سپس تیم‌سازی و بعد از آن پرورش ایده صورت می‌گیرد. در روز اختتامیه نیز تیم‌ها ایده خود را به‌صورت حضوری برای داوران ارائه می‌دهند تا هیأت داوری هفت نفره برای رده‌های اول تا سوم اعلام رأی کند.

شایان ذکر است، جشنواره حرکت‌بخشی از پانزدهم تا هجدهم اسفند در سالن ورزشی حضرت قائم (عج) پردیس دانشگاه مازندران در حال برگزاری است و مراسم اختتامیه این رویداد روز چهارشنبه هجدهم اسفند در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار می‌شود.