یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
سومین همایش ملی «معماری فضاهای دانشگاهی» برگزار می‌شود

سومین همایش ملی «معماری فضاهای دانشگاهی» در تاریخ ۲۵ مهرماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه رازی برگزار می‌‌شود. به‬ گزارش‬ اداره‬ کل‬ روابط‬ عمومی‬ وزارت‬ علوم‬ به‬ نقل‬ از‬ دانشگاه‬ رازی، ‬ دکتر‬ جواد‬ گودینی‬ عضو هیئت علمی دانشگاه رازی و دبیر اجرایی سومین همایش ملی «معماری فضاهای دانشگاهی» در‬ این‬ خصوص‬ اظهار‬ داشت: کشور ایران […]

به‬ گزارش‬ اداره‬ کل‬ روابط‬ عمومی‬ وزارت‬ علوم‬ به‬ نقل‬ از‬ دانشگاه‬ رازی، ‬ دکتر‬ جواد‬ گودینی‬ عضو هیئت علمی دانشگاه رازی و دبیر اجرایی سومین همایش ملی «معماری فضاهای دانشگاهی» در‬ این‬ خصوص‬ اظهار‬ داشت: کشور ایران دارای مراکز دانشگاهی متعددی است. دانشگاه‌‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی، دانشگاه‌های آزاد اسلامی، دانشگاه‌‌‌های علوم پزشکی، دانشگاه‌‌های پیام نور، دانشگاه‌‌‌های علمی و کاربردی که واحدهای مختلف آنها در سراسر کشور توسعه یافته‌‏اند، نشان از اهمیت معماری فضاهای دانشگاهی دارد. همایش ملی فضاهای دانشگاهی در دو دوره پیشین خود (که در دانشگاه یزد برگزار شده) سعی نموده ابعاد مختلفی از معماری این فضاها را مورد توجه قرار دهد.

دکتر گودینی بیان کرد: در دوره‌های پیشین محوریت خاصی برای این همایش‌‌ها درنظر گرفته نشده است. برای این منظور در دوره سوم این همایش سعی شده یک اولویت اصلی برای این همایش درنظر گرفته شود. اولویت چالش‌‌ها و راهکارهای پیشِ روی معماری فضاهای دانشگاهی سعی دارد تا ضمن معرفی سرنخ‏‌های این چالش‌‌ها، راه را برای طرح چالش‌‌های بیشتر از سوی صاحب‌نظران باز نماید. از این‌‌رو، اولویت مذکور با معرفی محورهایی همچون پایداری، توسعه کمی / کیفی و آموزش که در ادبیات فعلی کشور (بالاخص در ارتباط با فضاهای دانشگاهی) مطرح هستند، همراه شده است.

وی افزود: در این دوره از همایش، علاوه بر همکاران محترم گروه‌‌های معماری، عمران، مکانیک، اقتصاد، روانشناسی، باستان‌‌شناسی و… در دانشگاه رازی، اساتید گرانقدری از ۱۷ دانشگاه دیگر کشور در قالب شورای سیاست‌‌گذاری، کمیته علمی وداوری مقالات مشارکت خواهند داشت.

دکتر گودینی در پایان یادآور شد: مقالات این همایش در پایگاه‌‌های ISC و سیویلیکا نمایه خواهند شد.

گفتنی است علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانند به آدرس الکترونیک: ۳ncuca.razi.ac.ir مراجعه کنند.