یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
شرایط اعطای تسهیلات انتقال فناوری به شرکت‌ها از سوی وزارت علوم

شفقنا- مدیر کل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: محصولات فناورانه‌ای که در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و فن بازار موفق به عقد قرارداد تجاری‌سازی شوند، مشمول تسهیلات وزارت علوم خواهند شد. به گزارش شفقنا, دکتر امید رضایی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انعقاد […]

به گزارش شفقنا, دکتر امید رضایی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای فناوری و فن بازار، افزود: این تفاهم‌نامه‌ها در راستای اعطای یارانه تجاری‌سازی است که به محصولات تولید شده در واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: محصولات مشمول یارانه تجاری‌سازی، محصولاتی هستند که دارای مشتری هستند و این تسهیلات بلاعوض است که به منظور تشویق سرمایه‌گذاران بر روی محصولات ساخت داخل پرداخت می‌شود.

رضایی‌فرد با بیان اینکه برای اعطای این تسهیلات، فراخوانی منشر شده است، یادآور شد: در سامانه‌ای که به این منظور ایجاد کردیم، تاکنون ۱۴۰۰ محصول و نیاز فناورانه به ثبت رسیده است. ثبت تقاضا در این سامانه تا پایان بیست و سومین نمایشگاه هفته پژوهش (۲۲ آذرماه) ادامه خواهد داشت.

مدیر کل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه تاکنون ۲۰ قرارداد به مبلغ ۱۹ میلیارد تومان به امضا رسیده است، یادآور شد: این تسهیلات بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است که بر اساس شاخص‌هایی چون پیچیدگی فناوری و دانش بنیان بودن شرکت‌ها به طرفین قرارداد اعطا می‌شود.

به گفته وی، ۵۰ درصد مبلغ تسهیلات بلاعوض انتقال فناوری به طرف خریدار و ۵۰ درصد به خریدار اعطا خواهد شد.