پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
شرایط ضمانت وام های دانشجویی اعلام شد | شرایط ضمانت وام های

شرایط ضمانت وام های دانشجویی، ضامن، سند تعهد و مدارک مورد نیاز از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم امسال نیز مانند سال های گذشته اقدام به پرداخت وام دانشجویی همچون […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم امسال نیز مانند سال های گذشته اقدام به پرداخت وام دانشجویی همچون کمک هزینه های تحصیلی، مسکن، ضروری و شهریه می کند.

دانشجویان در تمامی مقاطع می توانند در نیمسال اول و دوم نسبت به ثبت نام برای وام دانشجویی اقدام کنند.

براساس این گزارش، زمان ثبت نام وام های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۱ حداکثر تا روز چهارشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱ است و متقاضیان بایستی حداکثر تا تاریخ فوق نسبت به تشکیل پرونده یا در صورت داشتن پرونده نسبت به ثبت درخواست وام و ارسال مدارک لازم، اقدام کنند.

بدیهی است تاریخ فوق فعلاً نهایی بوده و در صورت تمدید مجدد از سوی صندوق رفاه دانشجویان، اطلاع رسانی خواهد شد.

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، شرایط ضمانت وام های دانشجویی، ضامنین، سند تعهد و مدارک مورد نیاز به شرح زیر است: **شرایط ضمانت وام های دانشجویی۱- برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف ۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال معرفی یک نفر ضامن قراردادی از بین ضامنین واجد شرایط مندرج در ماده ۱۱ آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی صندوق الزامی است.

آخرین اخبار سرویس:

شرایط ضمانت وام های دانشجویی اعلام شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.