یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
شرایط پرداخت وام شهریه به دانشجویان دوره های پردیس و مجازی

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، نحوه ارائه وام شهریه به دانشجویان دوره های پردیس و الکترونیکی (مجازی) را اعلام کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، نحوه ارائه وام شهریه به دانشجویان دوره های پردیس و الکترونیکی (مجازی) را اعلام کرد. بر […]

بر این اساس به دانشجویان دوره های پردیس و الکترونیکی (مجازی) با اعلام درخواست کتبی دانشگاه و موافقت صندوق در صورت وجود اعتبار مازاد از محل اعتبار تخصیصی به دانشگاه پس از بهره مندی متقاضیان واجد شرایط، در اولویت بعدی، وام شهریه تعلق می گیرد.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین در پاسخ به میسر نبودن امکان ثبت وام برای دانشجویانی که به علت شیوع کرونا در ترم گذشته حذف ترم کرده بودند نیز اعلام کرد: اگر حذف ترم در کارنامه آموزشی دانشجو بدون احتساب در سنوات ثبت شده باشد و دانشجو نیز وامی در آن نیمسال دریافت نکرده باشد، با ارسال درخواست کار توسط کارشناس اداره رفاه دانشگاه، ترم تحصیلی دانشجو توسط کارشناس صندوق حذف می شود.

صندوق همچنین درباره ارائه وام به دانشجویان بورسیه اعلام کرد، طبق آیین نامه و قوانین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعطای وام به دانشجویان بورسیه ممنوع است.