پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
شروع عملیات اجرایی ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه دانشجویی از سال جاری

به گزارش گروه سیاسی یکتا؛ محمد مخبر عصر شنبه در جلسه ای که درباره مسکن برگزار شد، با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات دولت جهت تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن، وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد سازوکار دقیق و زمان بندی شده واگذاری زمین به مردم را […]

شروع عملیات اجرایی ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه دانشجویی از سال جاری

به گزارش گروه سیاسی یکتا؛ محمد مخبر عصر شنبه در جلسه ای که درباره مسکن برگزار شد، با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات دولت جهت تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن، وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد سازوکار دقیق و زمان بندی شده واگذاری زمین به مردم را تا دو هفته آینده تدوین و در جلسه آتی ارایه کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به گزارش‌های ارایه شده در خصوص مسائل و مشکلات پیش روی صدور پروانه ساخت مسکن، بر لزوم تدوین دستورالعملی دقیق برای حل این مساله تاکید کرد و گفت: حل مساله صدور پروانه ساخت باید به فوریت حل و فصل شود بنحوی که هیچ بهانه ای برای امتناع از صدور پروانه ساخت وجود نداشته باشد.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، نفت، علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند، بر ضرورت احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه دانشجویی متاهلی براساس تفاهم نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی تاکید و مقرر شد عملیات اجرایی آن آغاز و بازپرداخت اقساط تسهیلات مربوطه در بودجه سال ۱۴۰۲ پیش بینی شود.

همچنین گزارشی از جلسات برگزار شده در خصوص تأمین تسهیلات ساخت مسکن ارایه و مقرر شد بانک مرکزی اجرای تعهدات بانک‌های عامل را بر اساس قانون جهش تولید مسکن بصورت ویژه پیگیری کرده و بانک‌هایی که به تعهدات خود عمل نکرده اند را مطابق با قانون جهش تولید مسکن جریمه کنند.

در این جلسه وزارت راه و شهرسازی ماموریت یافت در حدود ۹۰۰ شهر که امکان تامین زمین وجود دارد، اراضی را با هزینه صفر به صورت اجاره ۹۹ ساله برای ساخت مسکن تخصیص داده و در این زمینه با حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اساتید دانشگاهی فاقد مسکن در اولویت قرار گیرند./ ایرنا