سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

شروع کلاس‌های دبیرستان دانا و توانا در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار از شروع كلاس‌هاي دانش‌آموزان دوازدهم در سال تحصیلی 1401-1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، داود بهادری  مدیر دبیرستان، صبح امروز طی گفتگویی، در خصوص شروع برنامه‌های آموزشی دبیرستان گفت: کلاس‌های  دانش‌آموزان دوازدهم از روز یکشنبه ۳ مرداد ماه از طریق سامانه آموزش های مجازی دانشگاه آغاز شده است. ایشان افزود با توجه شرایط نامناسب موجود جهت حفظ سلامت دانش آموزان و خانواده‌ها کلاس‌ها به صورت آنلاین پیش بینی شده است.

وی در خصوص هدف شروع برنامه‌های آموزشی این دبیرستان دو ماه مانده به مهرماه را،  آموزش تمام و کمال و جمع بندی کلیه دروس پایه دهم، یازدهم و دوازدهم جهت آمادگی هر چه بهتر دانش آموزان برای کنکور ۱۴۰۱ اعلام کردند. وی نیز گفت: تمامی برنامه‌های آموزشی و پرورشی این دبیرستان برای کلیه پایه ها از پیش برنامه‌ریزی شده است.

بهادری درباره شروع کلاس‌های دانش آموزان دهم و یازدهم نیز افزود: کلاس‌های دانش‌آموزان پایه دهم با هدف جمع بندی دروس مهم متوسطه دوره از ۶ شهریور ماه  و کلاس‌های جمع بندی دروس دهم برای دانش آموزان پایه یازدهم  از ۱ شهریور ماه آغاز خواهد شد.

وی همچنین  فرصت باقی مانده برای ثبت نام دانش آموزان دهم و یازدهم متقاضی ورود به دبیرستان را ۲۶ مرداد اعلام کردند. که دانش آموزان می‌توانند از طریق سامانه ثیت نام به نشانی http://highschool.iuc.ac.ir/ جهت انجام مراحل مصاحبه و تست های علمی و هوش  پیش ثبت نام نمایند.

مدیر دبیرستان دانا و توانا همچنین افزود: آزمون مرحله اول میان پایه دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بهترین شکل ممکن برگزار شد.

بهادری درباره زمان برگزاری آزمون‌های میان پایه بعدی نیز گفت: آزمون میان پایه دانش آموزان یازدهم یکشنبه ۳۱ مرداد ماه و آزمون مرحله دوم میان پایه دانش آموزان دوازدهم ۲۶ شهریور ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی در خصوص آزمون های میان پایه  دانش آموزان دوازدهم افزود:  برای دانش آموزان دوازدهم دو آزمون  میان پایه (مرحله اول و مرحله دوم) و برای دانش آموزان یازدهم یک آزمون پیش بینی شده است.

در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت ۰۵۴۳۵۳۱۴۴۰۲ و یا تلفن همراه ۰۹۹۰۷۱۰۹۵۱۹ تماس حاصل فرمایید.

آدرس خبر در خبرگزاری ایرنا:

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: