دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور هستند

رئیس پارک علم و فناوری البرز با تبریک سال ۱۴۰۱، به عنوان سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی» گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ضمن اشتغال‌آفرینی، موجبات خودکفایی کشور در بخش‌های مختلف را فراهم می‌کنند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی گفت: استان البرز قطب […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی گفت: استان البرز قطب علم و فناوری کشور و استان چهارم کشور در حوزه شرکت‌های دانش بنیان است و از همین رو پارک علم و فناوری البرز ایده محوری توسعه زیست بوم دانش بنیان را در این استان پیگیری و دنبال می کند.

رئیس پارک علم و فناوری البرز با تاکید بر اینکه پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی بار دیگر حجت را بر مسئولان تمام کرد، گفت: همه باید برای تحقق زیست بوم نوآوری و کارافرینی و اشتغال دانش‌بنیان تلاش کنیم. باید همه تلاش کنیم راه‌های تحقق شعار امسال را از نگاه بازیگران زیست بوم فناوری مسئولان و فعالان عرصه فناوری شناسایی و عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین قانون جهش تولید دانش‌بنیان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال جاری با اجرای دقیق این قانون باید مسیر توسعه «تولید دانش‌بنیان» را در کشور هموارتر از قبل کنیم. چراکه بی‌تردید تحقق این شعار به دستیابی به اهداف بلند عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کمک خواهد کرد.

مهندس عباسی بر حمایت از پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به عنوان اعضای زیست بوم دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق های پژوهش و فناوری در این زمینه و در حمایت از زیست بوم دانش بنیان کشور نقش مهمی دارند