سه شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۱
Tuesday, 6 December , 2022
شهریه دانشگاه بین‌المللی چابهار ۲۵ درصد کاهش یافت
سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با بیان اینکه میزان افزایش شهریه امسال ۳۰ درصد اعلام شده است گفت: با توجه به وضعیت کرونا و شرایط اقتصادی مردم در سیستان و بلوچستان خصوصا حوزه سواحل مکُران، طبق تصمیم هیات امنا، شهریه دانشجویان این دانشگاه ۲۵ درصد کاهش یافت.

ناصر آبروِش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کاهش شهریه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حالی انجام شد که بیشتر دانشگاه‌ها این رقم را تا ۳۰ درصد افزایش داده‌اند.

وی افزود: دانشگاه بین‌المللی چابهار برای دانشجویان مقطع کارشناسی، موقعیت تحصیل در رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی معدن، کامپیوتر، مدیریت بانک‌داری، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، علوم تربیتی، حقوق، اقتصاد و مهندسی معماری را مهیا کرده است.

آبروش ادامه داد: همچنین برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز زمینه تحصیل در رشته‌های مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونی، مدیریت کسب و کار گرایش مالی، مدیریت بازرگانی-بازاریابی، برنامه ریزی آمایش سرزمین، عمران- سازه، حقوق تجارت بین الملل، تکنولوژی آموزشی، مدیریت مالی، عمران- مدیریت ساخت را فراهم کرده است.

به گفته سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار، میزان افزایش شهریه طبق اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی تعیین می‌شود.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار همچنین عنوان کرد: امکان ثبت‌نام برای جاماندگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته فراهم شد، داوطلبان می٬توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.

آزمون کارشناسی ارشد در روزهای ششم و هفتم و هشتم مردادماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برای مشاهده خبر در سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری اینجا کلیک کنید.

روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه