جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
شهید چمران و شهید طهرانی‌مقدم انسان‌هایی در تراز انقلاب اسلامی بودند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: بسیج اساتید باید نرم‌افزار تحقق دانشگاه تراز انقلاب اسلامی را تدوین و اجرایی کند. شهید چمران و شهید طهرانی‌مقدم انسان‌هایی در تراز انقلاب اسلامی و‌ تربیت‌یافته مکتب امام راحل بودند. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر  عرفان خسرویان امروز یکشنبه […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر  عرفان خسرویان امروز یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ، در آستانه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید در گردهمایی سراسری فرماندهان بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی سخنانی با تبیین مؤلفه‌های دانشگاه تراز انقلاب اسلامی گفت: به رغم همه کارشکنی ها اندیشه های انقلاب اسلامی، در ذهنِ صدها استاد بسیجی تکثیر و تقویت شده و دانشگاه با مفهوم غربی به دانشگاه تراز انقلاب نزدیکتر شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: بر طبق فرمایش مقام معظم رهبری همراه شدن حرکت علمی با آرمان‌های والای معنوی و انقلابی، زمینه‌ساز به سامان رسیدن مسائل کشور است و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی می‌تواند مسیر پیشرفت علمی کشور را هموار و سعادت ملت و کشور را تضمین کند.

وی تربیت استاد در تراز انقلاب اسلامی را از مهمترین اهداف تاسیس بسیج اساتید دانست و افزود: در شرایط کنونی که کشور نیاز به تسریع در حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد، نقش آفرینی اساتید بسیجی با تکیه بر روحیه انقلابی و عمل جهادی در سالی که از سوی علمدار انقلاب به تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین مزین شده، می‌تواند گره‌گشا و حماسه آفرین باشد.

خسرویان با تشریح فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی مطابق گفتمان رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: این فرآیند در پنج مرحله انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن نوین اسلامی شکل می‌گیرد و اکنون در مرحله تشکیل جامعه اسلامی هستیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تأکید کرد: بیانیه گام دوم انقلاب با طرح نظریه نظام انقلابی بعنوان یک تعبیر دقیق نظام سازی را که مستلزم ثبات و استقرار است با تغییر و تحول دائمی و مقتضیات انقلاب است ترکیب می‌کند و راه علاج برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور را در توجه به ظرفیت‌های داخلی و توسعه درون زا می‌داند.

وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه‌ گام دوم پیرو مطالبه از جوانان مومن انقلابی نظریه‌ای برای گذار از وضعیت آتش‌به‌اختیار به تشکیل یک دستگاه مرکزی و مدیریتی انقلابی و جهادی را ترسیم فرمودند.

خسرویان داشتن روحیه خدمت‌رسانی به مردم، تخصص و کارآمدی، مسئولیت پذیر بودن و تعهد به مردم و انقلاب را از ویژگی های مدیر تراز انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در دهه پنجم انقلاب دانشگاه تراز انقلاب اسلامی می تواند پرچم دار بسط نظریه نظام انقلابی باشد و زمینه را برای ترویج نگاه انقلابی، روحیه انقلابی، عمل و تبیین جهادی فراهم کند.

گفتنی است در گردهمایی فرماندهان بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای، آیت الله صدیقی مهمان ویژه این مراسم، دکتر مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، سردار طلایی نیک، معاون توسعه و پشتیبانی و امور مجلس وزارت دفاع، دکتر جعفرپور، رئیس بسیج اساتید وزارت علوم، دکتر جلیلی رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه و جمعی دیگر از مسئولان و بسیجیان حضور داشتند.