یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
صدورمعافیت تحصیلی دانشجویان به صورت اینترنتی

با حضور نمایندگان سازمان وظیفه عمومی ناجا در سازمان امور دانشجویان، کارگاه آموزشی درخواست و صدور اینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی برای کارشناسان آموزشی حوزه نظام وظیفه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به شیوه مجازی برگزار شد . به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، با توجه به اینکه با پیگیری سازمان امور دانشجویان و موافقت سازمان وظیفه عمومی ناجا، از مهرماه سال جاری جهت دانشجویان جدید الورود در خواست و صدور معافیت های تحصیلی در همه مقاطع تحصیلی بدون نیاز به مراجعه حضوری به شیوه اینترنتی صادر خواهد شد، کارگاه آموزشی فرایند انجام این اقدام برای کارشناسان آموزشی حوزه نظام وظیفه دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان و کارشناسان سازمان وظیفه عمومی ناجا و رئیس اداره خدمات آموزشی و کارشناسان اداره کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، تمامی مراحل فرآیند ثبت درخواست و صدور نهایی معافیت تحصیلی را برای کارشناسان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تشریح کرده و به سوالات مطروحه پاسخ دادند.

س.ر ۶۲/ ر.ب ۴۵