پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی | قائم مقام وزیر

شنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۵۵۲۰۲۲-۱۱-۱۲سیاسی قائم مقام وزیر علوم در امور علوم انسانی و رییس مرکز توسعه پژوهش آموزش عالی قرآن و علوم انسانی کشور بر ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی و حرکت به سمت علوم انسانی قرآن بنیان تاکید کرد. – به گزارش سایت قطره و به […]

شنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۵۵۲۰۲۲-۱۱-۱۲سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، محمدجواد هراتی در نخستین جلسه کمیسیون تحول و برنامه ریزی درسی علوم انسانی و اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده یک سال بعد از تاسیس مرکز علوم انسانی، از تشکیل کمسیون علوم انسانی ذیل شورای برنامه ریزی وزارت علوم به عنوان اقدام موثر یاد کرد و گفت: متاسفانه به خوبی تبیین نشده که چرا علوم انسانی ماهیت متفاوت از دیگر علوم دارد و حوزه سیاست گذاری آموزشی و پژوهشی آن باید با علوم دیگر متفاوت باشد.

همچنین هرگاه از موضوع توجه به سیاست گذاری دقیق تر برای علوم انسانی یاد می شود این شبهه پدید می آید که اگر مرکزی به نام علوم انسانی ایجاد شده، باید مرکزی نیز به نام علوم پایه ایجاد شود.

وی ادامه داد: این اشکال به فقدان تبیین دقیق از تفاوت ماهیت علوم انسانی و دیگر علوم بر می گردد و اگر به خوبی تبیین شود، شاید کمتر این سوال دغدغه سیاست گذاران علمی باشد.

تاکید بر هم افزایی مراکز متولی علوم انسانی قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم نیز در این جلسه با اشاره به وجود مراکز متعدد در حوزه

آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.