پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی و حرکت به سمت علوم انسانی قرآن بنیان

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمدجواد هراتی در نخستین جلسه کمیسیون تحول و برنامه ریزی درسی علوم انسانی و اسلامی، – رییس مرکز توسعه پژوهش آموزش عالی قرآن و علوم انسانی کشور بر ضرورت تدوین […]

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمدجواد هراتی در نخستین جلسه کمیسیون تحول و برنامه ریزی درسی علوم انسانی و اسلامی، – رییس مرکز توسعه پژوهش آموزش عالی قرآن و علوم انسانی کشور بر ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی تاکید کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمدجواد هراتی در نخستین جلسه کمیسیون تحول و برنامه ریزی درسی علوم انسانی و اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در یک سال گذشته از تاسیس مرکز علوم انسانی، از تشکیل کمسیون علوم انسانی در ذیل شورای برنامه ریزی وزارت علوم به عنوان یک اقدام موثر یاد کرد و گفت: این مهم در تاریخ وزارت علوم بی نظیر بوده است و با روی کار آمدن دولت سیزدهم محقق شد که می تواند زمینه را برای گام های بعدی فراهم آورد.

وی تصریح کرد: متاسفانه این موضوع به خوبی تبیین نشده که چرا علوم انسانی ماهیت متفاوت از دیگر علوم دارد و حوزه سیاستگذاری آموزشی و پژوهشی آن باید جدای از دیگر علوم باشد و هرگاه از موضوع توجه به سیاستگذاری دقیقتر برای علوم انسانی می شود این شبه ایجاد می شود که اگر مرکزی بنام علوم انسانی ایجاد شده پس باید مرکزی نیز به نام علوم پایه ایجاد شود.

آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تدوین نقشه راه برای تحول علوم انسانی و حرکت به سمت علوم انسانی قرآن بنیان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.