چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
ضرورت تقویت وحدت حوزه و دانشگاه و تعامل هر چه بیشتر این دو نهاد

مراسم گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور آیت‌الله فرحانی، عضو مجلس خبرگان رهبری، اساتید، مسئولین دانشگاهی و جمعی از مقامات استان در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی بیرجند، آیت‌الله فرحانی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی بیرجند، آیت‌الله فرحانی عضو مجلس خبرگان رهبری در این مراسم تاکید کرد: امام خمینی (ره) با وحدت حوزه و دانشگاه پیروزی انقلاب اسلامی را عملیاتی کردند و مادامی که انقلاب اسلامی ادامه دارد، ضروری است که جهت تقویت وحدت و تعامل بین این دو تلاش شود.

آیت‌الله فرحانی با تبیین دلایل ضرورت پرداختن به منطق علوم انسانی اظهار داشت: در عرصه محتوا و ایجاد ارتباط علمی در موضوعات مشترک حوزه و دانشگاه باید برنامه مدونی وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: ضروری است، با مدلی که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند، در عرصه تولید علم دینی اقدام کنیم و حوزه و دانشگاه هم در این زمینه لازم است تعامل بیشتری داشته باشند.

گفتنی است، در ابتدای این نشست، دکتر هاشمی، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با اشاره به سیره آیت‌الله دکتر مفتح، تلاش‌های ایشان، خصوصاً در محیط دانشگاهی را سبب ایجاد روشنگری عمیقی در جامعه دانست که یکی از اثرات پایدار آن، پیوند میان روحانیت مقتدر شیعه و دانشگاهیان حقیقت‌طلب بود.

در این مراسم دو تن از اساتید حوزه و دانشگاه استان، به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه پیوند حوزه و دانشگاه پرداختند. ضرورت تغییر نگرش‌ها در نحوه تعامل بین این دو مرکز علمی، تاکید بر دانش کاربردی و ارتقاء شاخص‌های اجتماعی، از جمله نکات بیان شده در نقطه نظرات مطرح شده بود.

ر.افسری / س.رستمیان