چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
ضرورت ساماندهی نیازهای پژوهشی و کاربردی از طریق سامانه ساجد

مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ساماندهی و تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه، یکی از رویکردهای اصلی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است که می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی شود، گفت: یکی از راه‌های بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه ساماندهی نیازها و اولویت‌های پژوهشی […]

مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ساماندهی و تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه، یکی از رویکردهای اصلی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است که می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی شود، گفت: یکی از راه‌های بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه ساماندهی نیازها و اولویت‌های پژوهشی صنایع و شرکت‌ها و همچنین آگاه کردن جامعه دانشگاهی از این نیازها است.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدسعید سیف گفت: معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم اقدام به راه‌اندازی بخشی با عنوان نیازهای پژوهشی صنعتی و کاربردی در سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه (ساجد) نموده است.

وی افزود: بخش‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌ها، صنایع بزرگ و کوچک، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی می‌توانند برای ثبت نیازهای پژوهشی صنعتی و کاربردی خود به سامانه ساجد به نشانی https://sajed.msrt.ir/ مراجعه کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند.

همچنین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز می‌توانند به صورت کامل از موارد فوق مطلع شده و حسب امکانات و توانمندی‌های خود، مذاکرات و روش‌های همکاری را دنبال کنند.

لازم به ذکر است هدف و وظیفه سامانه ساجد صرفاً اطلاع‌رسانی نیازهای پژوهشی صنعتی و کاربردی برای آگاهی سریع، کامل و یکسان جامعه دانشگاهی کشور از فرصت‌ها و نیازهای پژوهشی موجود در کشور است.