پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ضرورت پذیرش تحول نسلی و استفاده از ظرفیت آن ها در برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه ها

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۲۳سیاسی به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری کم توجهی دانشگاه ها به مسائل فرهنگی را جبران ناپذیر دانست و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و دور شدن دانشگاه ها از برنامه ریزی های فرهنگی، – معاون فرهنگی و […]

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۲۳سیاسی

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری کم توجهی دانشگاه ها به مسائل فرهنگی را جبران ناپذیر دانست و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و دور شدن دانشگاه ها از برنامه ریزی های فرهنگی، – معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بر ضرورت پذیرش تحول نسلی و استفاده از ظرفیت آن ها در برنامه ریزی های فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری کم توجهی دانشگاه ها به مسائل فرهنگی را جبران ناپذیر دانست و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و دور شدن دانشگاه ها از برنامه ریزی های فرهنگی، فرصت های تعامل با دانشجویان کمرنگ شد.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۲ در خصوص سبک زندگی تصریح کرد: مقام معظم رهبری رهنمود های بسیار خوبی در مورد سبک زندگی مطرح و تجویز هایی متفاوت از گذشته ارایه نمودند، ولی متاسفانه ادراک درستی از این بیانات از سوی جامعه، صورت نگرفت.

معاون وزیر علوم ضمن بیان اتفاقات و اغتشاشات اخیر در کشور اظهار داشت: در این وقایع بخشی از بدنه معترض، خواهان انتخاب گری بودند و نگرانی آن ها معطوف به آزادی اندیشه نبود بلکه نگرانی آن ها معطوف به انتخاب بود و لذا بر این اساس همه باید در بازنگری برنامه ها تلاش کنیم.

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.