یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 14 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

نویسنده : فاطمه مجتهدی منبع : نور

آیت‌الله العظمی محمدحسین نوری همدانی از مراجع تقلید امروز (چهارشنبه ۱۳ آذر ماه) در درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با انتقاد از طرح جدید مجلس درباره بانکداری گفت: طرحی در مجلس وجود دارد که به رباخواری به عنوان قرض رسمیت می‌بخشد. اخیراً عده‌ای از اساتید محترم که در اقتصاد کار کردند، در نامه‌ای به ما این موضوع را متذکر شدند.

پول گرفتن برای تأخیر در ادای دین نوعی رباخواری است

وی افزود: پول گرفتن برای تأخیر در ادای دین نوعی رباخواری است و ربا از گناهان بزرگ محسوب می‌شود که قرآن کریم بارها نسبت به آن هشدار داده است.

آیت‌الله العظمی نوری همدانی ابراز داشت: متأسفانه روند بانک‌ها اصلاح نشده است، دربعضی از بانک‌ها پولی که به عنوان قرض می‌دهند، در ابتدا سودی بر می‌دارند که رباست و در ادامه تأخیر در ادای دین را به صورت روز شمار حساب می‌کنند و ربا چند برابر می‌شود، حال می‌خواهند این موضوع را رسمیت ببخشند.

وی ادامه داد: تاکنون نامه‌های زیادی در این زمینه برای ما نوشته شده است، فردی بوده که مثلاً ۲۰۰ میلیون تومان قرض گرفته، اما بعد از مدتی به میلیارد تبدیل شده است، امیرمؤمنان فرمود: اگر خداوند بخواهد برای هر قومی هلاکت اقتصادی به وجود آورد، ربا را ظاهر می‌کند.

علامه امینی خطبه شقشقیه را از ۲۶ کتاب اهل سنت نقل می‌کند

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: حوزه علمیه با این طرح مخالف است و نظر کسانی که این طرح را به مجلس برده‌اند، حجت نیست، این طرح ربا را رسمی می‌کند و حوزه در این زمینه ساکت نخواهد بود.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر اهتمام حوزه به نهج البلاغه گفت: بعد از قرآن کتابی به جامعیت نهج البلاغه نداریم و باید در حوزه به آن توجه لازم را داشته باشیم.

آیت‌الله نوری همدانی یکی از معجزات امیرمؤمنان را خطبه‌ها و کلمات ایشان دانست و بیان داشت: امروز بدخواهان بیان می‌کنند که شیعه نهج البلاغه را درست کرده، اما علامه امینی خطبه شقشقیه را از ۲۶ کتاب اهل سنت نقل می‌کند که قبل از تولد سید رضی نقل کرده بودند.