پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
طرح گردشگری علم و فناوری احیاگر هویت و نشاط ملی است | مدیرکل

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳سیاسی مدیرکل برنامه ریزی امور فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: اگر بتوانیم پیشرفت های علمی را به شکلی هنرمندانه در معرض دید اقشار جامعه قرار دهیم، – خواهیم توانست علاوه بر آگاهی بخشی، موجب تقویت هویت و افزایش نشاط در بین فعالان حوزه علم و […]

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳سیاسی

مدیرکل برنامه ریزی امور فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: اگر بتوانیم پیشرفت های علمی را به شکلی هنرمندانه در معرض دید اقشار جامعه قرار دهیم، – خواهیم توانست علاوه بر آگاهی بخشی، موجب تقویت هویت و افزایش نشاط در بین فعالان حوزه علم و فناوری شویم.

، مهدی ذوالفقارزاده در یک گفت وگوی رادیویی با تأکید بر ضرورت آشنایی و تبیین پیشرفت های کشور در عرصه علم و فناوری از تدوین آیین نامه گردشگری علم و فناوری خبر داد و در خصوص جزییات اهداف این آیین نامه و کارکردهای آن توضیحاتی ارائه کرد.

وی با بیان این مطلب که فرآیند تدوین آیین نامه گردشگری علم و فناوری چند روز قبل در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به پایان رسید، اظهار کرد: البته تا تصویب نهایی این آیین نامه قاعدتاً فاصله وجود دارد، اما تا همین مرحله نیز به یاری پرورگار پیشرفت های بسیار خوبی حاصل شده است.

گردشگری علم و فناوری ؛ طرحی برای دیده شدن پیشرفت های علمی کشور مدیرکل برنامه ریزی امور فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: امروز یکی از مشکلات غیرقابل انکار حوزه فناوری این است که حتی خود اعضای علمی هم اطلاع و اشراف دقیقی نسبت به پیشرفت ها و توفیق هایی که به زحمت حاصل می شود ندارند و همین امر به عنوان یک خلأ موجب شده است تا طرح ها و تدابیری برای دیده شدن و اشاعه پیشرفت

آخرین اخبار سرویس:

طرح گردشگری علم و فناوری احیاگر هویت و نشاط ملی است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.