دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
عضو هیئت علمی دانشگاه بناب به عضویت هیئت تحریریه مجله بین‌الملی EFA درآمد

دکتر محمدعلی مهتدی، عضو هیات علمی دانشگاه بناب به عنوان عضو هیات تحریریه مجله بین الملی EFA انتخاب شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب، دکتر محمدعلی مهتدی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک با مرتبه دانشیاری به عنوان یکی از اعضای هیأت تحریریه مجله بین الملی Engineering […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب، دکتر محمدعلی مهتدی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک با مرتبه دانشیاری به عنوان یکی از اعضای هیأت تحریریه مجله بین الملی Engineering Failure Analysis از طرف مجله مذکور انتخاب شد.

مجله بین الملی EFA از انتشارات Elsevier بوده و دارای امپکت فاکتور IF=3.114 با رتبه Q2 است.

گفتنی است، دکتر محمد علی مهتدی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بناب، با h-index= 21و حدود ۶۰ مقاله ISI و علمی و پژوهشی منتشر شده در مجلات معتبر و ۱۰ مقاله ارائه شده در کنفرانس‌های بین‌المللی و ملی در سوابق خود دارد.