چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
عملیات اجرایی چهار پروژه عمرانی در دانشگاه بیرجند آغاز شد

عملیات اجرایی زمین بازی‌های ساحلی، سالن اسکواش و زمین‌های پدل اسکواش، تبدیل زمین چمن طبیعی فوتبال به چمن مصنوعی و زیست بوم تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه بیرجند آغاز شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، مراسم آغاز عملیات اجرایی زمین بازی‌های ساحلی، سالن اسکواش و زمین‌های پدل […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، مراسم آغاز عملیات اجرایی زمین بازی‌های ساحلی، سالن اسکواش و زمین‌های پدل اسکواش و تبدیل زمین چمن طبیعی فوتبال به چمن مصنوعی با حضور اعضای شورای دانشگاه، جمعی از مدیران و رؤسا، اعضای بنیاد حامیان دانشگاه و مدیران بانک تجارت و رفاه کارگران در محوطه پردیس دانشگاه برگزار شد.

دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های ورزشی محوطه زمین بازی‌های ساحلی و خاکی فوتبال، والیبال و کشتی ساحلی و تنیس خاکی با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان که از طریق بانک رفاه و بنیاد حامیان تأمین خواهد شد، تشریح کرد: پروژه تبدیل زمین چمن طبیعی فوتبال به چمن مصنوعی به دلیل وجود مشکلات آبی در پردیس دانشگاه با اعتبار اولیه دانشگاه و بانک تجارت آغاز شد. عملیات زیرسازی این پروژه در سال جاری انجام خواهد شد و در سال آینده کفپوش مخصوص چمن مصنوعی اجرا می‌گردد. رئیس دانشگاه بیرجند افزود: پروژه تبدیل زمین چمن طبیعی فوتبال به چمن مصنوعی حدود هفت میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت.

دکتر خامسان گفت: آغاز عملیات اجرایی یک سالن اسکواش و دو زمین پدل اسکواش آغاز شد که این پروژه‌ها با اختصاص اعتبارات دانشگاه و وزارت به بهره برداری می رسند. دیگر پروژه معرفی شده از سوی رئیس دانشگاه بیرجند پروژه زیست بوم تولید انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه است. وی ادامه داد: با ایجاد یک نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی در این محل که ۵۰ کیلوات آن نصب شده و تا پایان سال جاری ۵۰ کیلو وات دیگر نیز نصب خواهد گردید، دانشگاه بیرجند در راستای مدیریت سبز ۲۰ درصد انرژی خود را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تولید خواهد کرد.

رئیس دانشگاه بیرجند اظهار داشت: همچنین پروژه راه‌اندازی آسباد که از موارد تاریخی استان است جهت تولید انرژی از نیروی باد با استفاده از دانش سنتی در این محل راه‌اندازی خواهد شد تا دانشجویان دانشگاه علاوه بر آشنایی با این دانش، بخشی از انرژی باد به برق تبدیل شود.

دکتر خامسان گفت: برای پروژه‌های عمرانی در بخش ورزشی اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان که بخشی از طریق بانک‌های عامل، اعتبارات وزارت، دانشگاه و بنیاد حامیان تأمین خواهد شد. همچنین برای فاز اول پروژه زیست بوم نیز اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان نیاز است.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲