پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
فارس من| ارسال پیامک هایی با مضمون دریافت مدرک بدون آزمون، اعتبار دانشگاه ها را زیر سوال می برد

برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار پیگیری ارسال پیامک های اخذ مدرک بدون آزمون شدند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خواستار پیگیری ارسال پیامک های اخذ مدرک بدون آزمون شدند. این کاربران در پویش خود […]

این کاربران در پویش خود آوردند: پیامک هایی مبنی بر اخذ مدرک در کوتاه مدت بدون آزمون ارسال می شود که به راحتی مدرک تحصیلی می توان خرید و وزارت علوم حساب و کتابی ندارد، اگر این کار قانونی است در پیامک ها توضیح داده شود و اگر غیرقانونی است به جد پیگیری شود.

محسن آهکی سردبیر این پویش سامانه فارس من در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: پیامک هایی با مضمون دریافت مدرک بدون آزمون ارسال می شود که انگار مدرک فروشی عادی و طبیعی است، این جریان اتفاق خوبی نیست.

* اخذ مدرک بدون آزمون غیر قانونی است و باید رسیدگی شود وی افزود : اگر مضمون این پیام ها واقعی است باید وزارت علوم و مراجع ذی صلاح پیگیری کنند و جلوی ارسال آنها را بگیرند، این پیامک ها رسما دارند تبلیغ می کنند و اعتبار علمی دانشگاه های کشور را زیر سوال می برند.

اخذ مدرک بدون آزمون غیر قانونی است و باید رسیدگی شود.