پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
فارس من| وزارت علوم با توجه به شیوع آنفلوآنزا کلاس های دانشگاه را مجازی کند

برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار مجازی شدن دانشگاه ها به دلیل افزایش آنفلوآنزا شدند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خواستار در برخی از شهرها، مدارس و دانشگاه ها را تعطیل و آموزش ها […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خواستار در برخی از شهرها، مدارس و دانشگاه ها را تعطیل و آموزش ها را آنلاین کنید.

* کمبود وسایل ضد عفونی در خوابگاه ها محدثه حیدری سردبیر این پویش سامانه فارس من در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: با توجه به اتفاقات اخیر در دانشگاه ها و واگیردار بودن بیماری  آنفلوآنزا در خوابگاه ها، وزارت علوم کلاس های دانشگاه ها را آنلاین کند.

وی افزود: خوابگاه های دانشگاه ها در اوایل کرونا وسایل ضد عفونی کننده داشتند اما الان دیگر ندارند، متاسفانه تهویه درست در خوابگاه ها نداریم.

در یک اتاق کوچکی که نه تهویه هوا است و نه وسیله ضد عفونی باید در کنار هم زندگی کنیم.

حیدری خاطرنشان کرد: یکی از هم خوابگاهی های ما  آنفلوآنزا گرفت و اکثر دوستانمان هم گرفتند، افرادی که بومی شهری که ما ساکن آن هستیم، هستند به نسبت ما دانشجوهای خوابگاهی کمتر دچار مشکل و بیماری هستند.

سردبیر این پویش گفت: درخواست ما با توجه به شیوع بیماری  آنفلوآنزا برگزاری مجازی کلاس های درس دانشگاه هاست.