چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
فارغ التحصیلی بیش از ۳۰ دانشجوی عرب زبان از دانشگاه سمنان

رئیس اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه سمنان از فارغ التحصیلی بیش از ۳۰ دانشجوی عرب‌زبان این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰خبر داد . به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر علی اکبر نورسیده با اعلام این خبر گفت: ۱۳ نفر از این دانشجویان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر علی اکبر نورسیده با اعلام این خبر گفت: ۱۳ نفر از این دانشجویان در دانشکده گردشگری، دو نفر در رشته ریاضیات، یک نفر در رشته تربیت بدنی، دو نفر در رشته زبان و ادبیات عربی، یک نفر در رشته مهندسی عمران، پنج نفر در رشته فیزیک، یک نفر در رشته زبان انگلیسی، یک نفر در رشته مهندسی مکانیک، دو نفر در رشته مهندسی کامپیوتر، یک نفر در رشته زیست فناوری، یک نفر در رشته مهندسی نفت و سه نفر در دانشکده هنر مشغول به تحصیل بودند که با دفاع از پایان‌نامه خود فارغ التحصیل شدند‌.

دکتر نورسیده با بیان اینکه این دانشجویان ورودی سال ۹۸ و از کشورهای عراق و سوریه بودند، گفت: هم‌‌اکنون تعداد دیگری از دانشجویان عرب زبان از این کشورها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های مختلف مشغول به تحصیل هستند.

به گفته وی؛ ۱۹ دانشجوی خارجی نیز نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در شش رشته با دفاع از پایان‌نامه خود فارغ التحصیل شدند که همگی در مقطع کارشناسی ارشد بودند.

به منظور آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه سمنان توانسته با پیگیری‌های انجام شده مجوز فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی را نیز دریافت کند.

گفتنی است تاکنون در استان سمنان، مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان فعال نبوده و دانشجویان خارجی متقاضی می‌بایست برای گذراندن این دوره به دانشگاه‌های دیگر استان‌ها مراجعه می‌کردند.