چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
فراخوان انتخاب دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران منتشر شد

دبیرخانه مرکزی جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مستقر در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای شناسایی و انتخاب دبیر بیست و چهارمین دوره این جشنواره از میان دانشجویان واجد شرایط، اقدام به انتشار فراخوان کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، داوطلبان می بایست واجد شرایط زیر باشند:شرایط […]

شرایط عمومی:
– دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
– عدم محکومیت کیفری در محاکم قضایی جمهوری اسلامی ایران
– برخورداری از حسن شهرت
– عدم اشتغال همزمان به شغل دولتی یا غیر دولتی تمام وقت
– عدم اشتغال به خدمت سربازی و دارا بودن کارت پایان خدمت، معافیت تحصیلی و یا معافیت دائم از خدمت سربازی
شرایط اختصاصی:
– دانشجوی شاغل به تحصیل در یکی از رشته‌های تخصصی هنرهای نمایشی در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد.
– عدم محکومیت انضباطی منجر به صدور حکم کمیته انضباطی دانشگاه و درج در پرونده دانشجویی
– عدم سابقه مشروطی در پرونده آموزشی
– داشتن حسن سابقه در زمینه تئاتر و هنرهای نمایشی (تجربه اجرایی در جشنواره های دانشجویی و غیر دانشجویی در اولویت قرار دارد).
گفتنی است، ” دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئا‌تر دانشگاهی ایران” پس از بررسی سوابق متقاضیان از طریق شورایی متشکل از اساتید و خبرگان تئاتر دانشگاهی و نمایندگان کانون های دانشجویی، انتخاب و معرفی می شود.
علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند حداکثر تا پایان وقت اداری روز ۶ آذرماه ، به وب سایت این جشنواره به نشانی www.iiutf.ir مراجعه نمایند.