یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021

در مصاحبه با دبیر کارگروه سرمایه گذاری گردشگری کویر و بیابان استان خراسان جنوبی فراخوان بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری مناطق کویری و بیابانی استان و ارایه راهکارها برای سرمایه‌گذاری؛ کارآفرینی و توسعه استان اعلام شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، دکتر محمد اسکندری‌ثانی، عضو هیأت علمی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، دکتر محمد اسکندری‌ثانی، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و دبیر کارگروه سرمایه‌گذاری گردشگری کویر و بیابان استان خراسان جنوبی در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه، اعلام کرد: به استناد سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به استان خراسان جنوبی و مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در شهریورماه ۱۴۰۰ فراخوان بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری مناطق کویری و بیابانی استان و ارایه راهکارها برای سرمایه‌گذاری؛ کارآفرینی و توسعه استان طراحی شد.
دکتر اسکندری‌ثانی در مورد پیشینه این طرح گفت: در سفر ریاست جمهوری به استان محور توسعه گردشگری کویر و بیابان به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه استان بیان شد و پیرو آن در صورت جلسه شواری برنامه ریزی استان هم این بحث مصوب گردید.
وی ابراز داشت: دانشگاه بیرجند با توجه به برگزاری همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت و تدوین طرح جامع گردشگری استان به عنوان دبیر مشخص شده است.
دکتر اسکندری‌ثانی اعلام کرد: با توجه به سند چشم انداز ومأموریت‌گرایی دانشگاه و نقش آن در توسعه منطقه‌ای با این اقدام در سیاست گذاری‌های توسعه استان نقش ایفا خواهد نمود.
دکتر محمد اسکندری‌ثانی افزود: اشخاص حقیقی، حقوقی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری کویر و بیابان می‌توانند خلاصه طرح سرمایه‌گذاری کسب‌وکار در حوزه‌های مرتبط با گردشگری کویر (آموزش و فرهنگ‌سازی‌؛ مسیرهای گردشگری؛ بازاریابی و تبلیغات؛ تقویت سازمان‌های مردم نهاد؛ نوآوری و فناوری؛ اشتغال پایدار و توانمندسازی جوامع محلی) را حداکثر تا تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۰ به دبیرخانه کمیته بررسی ظرفیت‌های کویری و بیابانی استان مستقر در معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند ارسال نمایند.