یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
فراخوان جذب ایده‌های کارآفرینی و الگوهای نوین کسب و کار منتشر شد

نخستین فراخوان ایده‌های کارآفرینی و الگوی‌های نوین کسب و کار توسط دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار می‌شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی بیرجند، سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در تکمیل این خبر اظهار داشت: در سالی که به تدبیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب به نام […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی بیرجند، سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در تکمیل این خبر اظهار داشت: در سالی که به تدبیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب به نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است، دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی بیرجند، برگزاری رویداد فوق را برنامه‌ریزی کرده است.

دکتر یدالله یعقوب نژاد گفت: در این رویداد، ایده‌های کارآفرینی و الگوهای نوین کسب و کار با محوریت فرآوری مواد معدنی، فناوری اطلاعات، کشاورزی و صنایع و معادن فراخوانی شده است. مهلت ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه ۲۵ اردیبهشت ماه می‌باشد.

گفتنی است دانشگاه صنعتی بیرجند در راستای سیاست‌های ابلاغی وزارت عتف، با همکاری ذینفعان، سازمان‌ها و ادارات و با محوریت حوزه استانداری خراسان جنوبی در حال پیاده‌سازی “زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان” می‌باشد و برگزاری این رویداد گام اول در راستای تحقق این هدف می‌باشد.