سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
فراخوان شرکت در دوره مکتب جامع (جهش انتشار مقالات علمی) اعلام شد

انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران در راستای ایفای ماموریت خود با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برنامه‌ای را به منظور ایجاد جهش انتشارات مقالات علمی بین‌المللی با عنوان “مکتب جامع” برگزار می‌کند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، امروزه در جوامع علمی، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، امروزه در جوامع علمی، مساله بازیگری و حضور بین المللی اهمیت ویژه‌ای دارد. یکی از پیش شرط‌های ورود به جوامع بین المللی علمی، داشتن انتشارات خارجی است. ایجاد گفتمان در سطح بین المللی در این سطح نیازمند افزایش کمی محتوای انگلیسی از سوی محققان است و توسعه انتشارات علمی در حیطه سیاستگذاری و مدیریت فناوری و نوآوری در مجلات خارجی یکی از این ابزارها است. به این منظور انجمن مدیریت فناوری و نوآوری در راستای ایفای ماموریت خود در این حوزه با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برنامه‌ای را جهت ایجاد جهش انتشارات مقالات علمی بین‌المللی با عنوان “مکتب جامع” آغاز نموده است. که دوره اول آن از بهمن ۱۴۰۰ به مدت شش ماه آغاز خواهد کرد.

این برنامه شامل آموزش، منتورینگ و راهبری از همراهی در تعیین موضوع و طی مسیر نگارش مقاله، انتخاب مجله، ارسال و پاسخ به داوری با همراهی راهبران عملیاتی (منتخب از اساتید با سوابق انتشارات معتبر بین المللی) و طی برگزاری جلسات هفتگی در هر گروه و آموزش و پاسخ به سوالات عمومی و ارزیابی روند طی شده در جلسات ماهانه با حضور راهبران این دوره خواهد بود.

لازم به یادآوری است شرکت در کارگاه آموزشی بهمن ماه، به طور مستقل و فارغ از متقاضیان برنامه مکتب جامع بلامانع است.

گام اول:

۱. کارگاه آموزش مقاله‌نویسی

گام دوم:

۲.. دوره راهبری ۶ ماهه تدوین مقاله (چگونه مقاله معتبر بین‌المللی منتشر کنیم؟)

iramot.ir/article-writing