یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 7 August , 2022
فضاها و امکانات ورزشی دانشگاه ها توسعه می یابد | مدیرکل تربیت

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش برای توسعه فضاها و امکانات ورزشی دانشگاه ها به ویژه دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، ابراهیم علی دوست در نشست با سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، ابراهیم علی دوست در نشست با سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بازدید از اماکن ورزشی دانشگاه ها در دستور کار اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم قرار دارد، اظهار کرد: سیاست ما توسعه فضاهای ورزشی در دانشگاه ها است و در همین راستا برای توسعه فضاهای ورزشی دانشگاه ها به ویژه دانشگاه محقق اردبیلی تلاش می کنیم.

وی با بیان اینکه دوره پانزدهم المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان کشور طی روزهای اخیر به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد، افزود: برای برگزاری المپیاد ورزش های همگانی در دانشگاه محقق اردبیلی برای سال آتی نیز برنامه ریزی های لازم در حال انجام است.

علی دوست با بیان اینکه حوزه تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی در بخش های نیروی انسانی و امکانات ورزشی نیازمند تقویت و توسعه است، تصریح کرد: یک سری شاخص ها برای پرسنل تربیت بدنی دانشگاه ها در حال تعریف است که به زودی ابلاغ خواهد شد.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ضرورت استفاده دانشگاه ها از منابع ملی و استانی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بزر