یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
فعالیت‌های شاخص مدیریت امورفناوری دانشگاه شهرکرد در سال ۱۴۰۰

اولین دوره نمایشگاه مجازی کار استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد برای اولین بار در سطح استان چهارمحال و بختیاری، اولین نمایشگاه کار مجازی استان را در تاریخ ۲۷ الی ۳۱ شهریورماه سال […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد برای اولین بار در سطح استان چهارمحال و بختیاری، اولین نمایشگاه کار مجازی استان را در تاریخ ۲۷ الی ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ با همکاری جمعی از صنایع و شرکت‌های برتر استان، ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برگزار کرد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه افزایش سطح مهارت و اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی از طریق ایجاد یک محیط شبیه سازی شده مصاحبه شغلی بود تا دانشجویان بتوانند دید واقع بینانه ای حول مهارت های مورد نیاز صنایع و شرکت‌ها جهت استخدام در واحدهای مربوطه را کسب کنند. از جمله اهداف دیگر این نمایشگاه می‌توان به آشنایی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با شرایط استخدامی، معرفی صنایع و شرکت‌های استان به دانشجویان و فارغ التحصیلان، شناسایی فرصت‌های شغلی در صنایع و شرکت‌ها و معرفی فارغ التحصیلان دانشگاهی توانمند برای به کارگیری در محل های مورد نظر اشاره کرد.

این نمایشگاه با همکاری و پشتیبانی شرکت‌های فولاد سفید دشت، شیر خشک نوزاد پگاه، کیمیاگران تغذیه، فرادانه، به مالت، شیمیایی کولاک، پلی دشت، آذر باد نیرو پارسا، زیست رویش و مرکز روانسنجی انتخاب برگزار شد. در این نمایشگاه تعداد ۹۱ مصاحبه شغلی به عمل آمد و درنهایت از میان شرکت کنندگان تعداد ۱۸ نفر موفق به جلب نظر صنایع و شرکت‌ها جهت ادامه همکاری شدند که برای طی مراحل تکمیلی مصاحبه و استخدام به واحدهای عملیاتی مورد نظر فراخوانده شدند.

لازم به ذکر است کلیه مراحل برگزاری این نمایشگاه در سامانه جامع امور مهارتی، فناوری و پژوهشی دانشگاه شهرکرد به آدرس https://vwork.sku.ac.ir/TD-567 به صورت غیرحضوری برگزار شد.

برگزاری اولین دوره مدرسه تابستانی کارآفرینی ویژه دانشجویان و دانش آموزان

مدرسه کارآفرینی تابستانی برای اولین بار در دانشگاه شهرکرد ویژه دانش آموزان و دانشجویان در بازه زمانی ۹ تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ با حضور مدرسان مجرب در حوزه کارآفرینی، هدایت شغلی و مباحث روانشناسی برگزار شد که هدف از برگزاری این دوره افزایش سطح مهارت و ترویج فرهنگ کارآفرینی در میان گروه های هدف بود.

• برگزاری دوره “از صفر دانشجویی تا صد کارآفرینی”

دوره از صفر دانشجویی تا صد کارآفرینی ویژه دانشجویان در تیرماه ۱۴۰۰ با حضور دکتر تقی جاودانی عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد و مدرس مجرب حوزه کارآفرینی توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه شهرکرد برگزار شد که این دوره با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم و تکنیک های کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار صورت گرفت.

• بازدید مجازی از صنعت و جامعه

در راستای ارتباط موثر دانشگاه با بخش صنعت و جامعه، مرکز نوآوری و دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه به منظور آشنایی دانشجویان با فرایند های تولید صنعتی، بازدیدهایی را از برخی از شرکت‌های موفق استان انجام داد که شامل شرکت آب معدنی قله، شرکت کیمیاگران تغذیه، شرکت تله کابین سازی، پژوهشکده پرندگان جونقان، شرکت شیر و گوشت فوده سپاهان می باشند.

• تیم های جذب شده در مرکز نوآوری در سال ۱۴۰۰

ششمین دوره فراخوان جذب ایده و تیم در مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد در اسفند ماه ۱۳۹۹ تا فروردین ماه ۱۴۰۰ برگزار شد و ۱۷ تیم شرکت کردند که در جلسه داوری تیم ها که در تاریخ ۱۶ فرویدن ماه ۱۴۰۰ به صورت غیرحضوری برگزار شد و از این میان ۱۰ تیم در این مرکز پذیرش و مستقر شدند. نام تیم، عنوان طرح و نماینده تیم های پذیرفته شده به شرح زیر می باشد:

زاگرس سبز- تصفیه پساب حاوی آنتی بیوتیک ها به روش تخریب فوتوکاتالیستی در محدوده نور مرئی با استفاده از کاتالیست دی‏اکسید تیتانیوم اصلاح شده- دکتر سعید اسدپور

زاگرس- بومی‌سازی و کشت گیاهان دارویی آویشن باغی و اسطوخودوس در استان چهارمحال بختیاری و افزایش اسانس و ماده موثره گیاهان دارویی اسطوخودوس و آویشن باغی با استفاده از تیمارهای کودی – امیررضا اسماعیلی

پژوهش و توسعه در علوم دامی- غنی سازی تخم مرغ با عنصر روی (تخم مرغ روی پلاس) – علی افشار بکش لو

همیاران یک ذهن زیبا- ارتقای سلامت روان دانشجویان با کنترل اطلاعات و اخبار- دکتر مهرداد حاجی حسنی

کیمیا- حذف فتوکاتالیستی کروم از پساب با پلی وینیلیدین‏فلوراید و اکسید روی / اکسید گرافن- سیده مرضیه حسینی

پالا ایده تابان- تولید کاتالیست مورد استفاده در دستگاه های تغلیظ کننده اکسیژن- حمید رحیمی

چشم بینای گیاه- بررسی تشخیص کمبود عناصر غذایی به کمک تلفن همراه – دکتر سعید ریزی

بهین راه تعادل- طراحی و ساخت دستگاه بازتوانی تعادل و راه رفتن – دکترعلی شفیع زاده

Sportak – ارتقای سلامت روان دانشجویان با کنترل اطلاعات و اخبار (اپلیکیشن تندرستی دانشجویان) – دکتر مهدی غفاری

زیستاب- بررسی کارایی جاذب طبیعی بیوچار اصلاح شده با هیدروکسید های لایه ای دوگانه در تصفیه پساب صنایع پرورش ماهی- معصومه کوراوند

• آماده سازی بسته‌های آشنایی دانشجویان جدیدالورود با مرکز نوآوری، مرکز کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه شهرکرد

در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ جهت آشنایی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه با فعالیت های فناورانه دانشگاه، کاتالوگ، بروشور و منابع دیجیتالی تهیه شد که به محض حضور دانشجویان در دانشگاه جهت ادامه مراحل ثبت نام یا پیگیری امور خود در اختیار آنها قرار داده خواهد شد. در این بسته‌ها اطلاعات متنوعی در باره مرکز نوآوری، مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، مرکز رشد دانشگاه، دوره های مهارت افزایی و همچنین راه‌های ارتباطی با این مراکز در اختیار دانشجویان گرامی قرار داده خواهد شد.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲