پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
فوری | افزایش ۲ برابری وام های ازدواج و فرزندآوری دانشجویان

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به افزایش ۲ برابری وام های ازدواج و فرزندآوری دانشجویان، از آغاز ثبت نام وام ضروری از ۱۵ آبان ماه خبر داد. – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه ثبت نام وام های دانشجویی آغاز شده و تا ۱۶ آذرماه ادامه دارد، […]

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به افزایش ۲ برابری وام های ازدواج و فرزندآوری دانشجویان، از آغاز ثبت نام وام ضروری از ۱۵ آبان ماه خبر داد. – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه ثبت نام وام های دانشجویی آغاز شده و تا ۱۶ آذرماه ادامه دارد، گفت: ثبت نام وام های ضروری از ۱۵ آبان ماه آغاز می شود و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد، دانشجویان می توانند در این فرصت اقدام به ثبت نام کنند. وی با تاکید بر اینکه دو مورد جدید به وام ضروری دانشجویان اضافه شده است و این وام ها برای نخستین بار در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، گفت: برای اولین بار وام عتبات عالیات به دانشجویان اختصاص می یابد، مبلغ این وام تا ۳ میلیون تومان است. رییس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: دومین وام ضروری دانشجویان، وام خرید تجهیزات کمک آموزشی دانشجویان است که مبلغ آن تا ۷ میلیون تومان بوده و دانشجویان پس از ثبت نام می توانند از آن بهره مند شوند. * افزایش ۲ برابری وام های ازدواج و فرزندآوری دانشجویان وی همچنین با تاکید بر اینکه وام های تحصیلی دانشجویان متاهل ۲ برابر پرداخت می شود، گفت: در راستای قانون جوانی جمعیت و فرزند آوری، وام ازدواج دانشجویان و وام فرزندآوری هم ۲ برابر شده است.
منبع خبر: مه شو
دسته بندی خبر: اقتصادی