شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه مالی دیدار کردند

در دیدار محمود محمد اربی مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه کشور مالی و دکتر حسین سالارآملی و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم که در محل ستاد این وزارت صورت گرفت؛ راهکارهای توسعه روابط علمی ایران و مالی بررسی شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر حسین سالارآملی در این […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر حسین سالارآملی در این دیدار با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های علمی دو کشور، آمادگی کشورمان را به منظور اعطای ده بورس به اتباع مالی (پنج بورس در مقطع کارشناسی و پنج بورس ویژه اعضای هیأت علمی آن کشور برای ارتقاء مرتبه) اعلام کرد.

وی با تشریح پیشرفت‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران همچنین از آمادگی کشورمان برای پذیرش دانشجویان در رشته‌های مختلف از آن کشور و نیز فرصت‌های مطالعاتی کوتاه مدت ۳ یا ۶ ماهه خبر داد.

دکتر سالارآملی، حادثه حمله تروریستی اخیر به یک اتوبوس در منطقه Bandiagara که منجر به کشته شدن بیش از ۳۰ نفر از اتباع مالی شد را به وی تسلیت گفت.

در ادامه این دیدار و گفتگو، محمود محمد اربی، مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه کشور مالی ضمن ابراز سپاس از همدردی صورت گرفته با ملت و دولت مالی اعلام نمود اعلام این تسلیت نشانه روابط صمیمانه دو کشور دانست.

وی با اعلام اینکه در ده سال اخیر ۱۱ نفر از اتباع مالی از دانشگاه‌های ایران فارغ‎‌التحصیل شده‌اند؛ بر اعزام دانشجویان مالی به ایران به ویژه در رشته‌های فنی و بیوتکنولوژی تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، دو طرف در خصوص آموزش زبان فارسی، آزمون سامفا و ضوابط لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان خارجی تبادل نظر کردند.

طرف ایرانی در این دیدار و گفتگو، امکان گذراندن دوره‌های آموزش زبان فارسی را به صورت مجازی به دانشجویان مالی متقاضی تحصیل در ایران اعلام کرد.