یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رییس آکادمی علوم تاجیکستان دیدار و گفت وگو کردند

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در دیدار با رییس آکادمی علوم تاجیکستان بر گسترش و تحکیم مناسبات علمی فیمابین به ویژه همکاری اعضای هیات علمی و پژوهشگران دو کشور در طرح های مشترک تاکید کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، وحید حدادی اصل، […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، وحید حدادی اصل، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و فرهاد رحیمی رییس آکادمی علوم جمهوری تاجیکستان امروز سه شنبه در محل وزارت علوم دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار که با حضور زاهدی نظام الدین شمس الدین زاده، سفیر جمهوری تاجیکستان در ایران برگزار شد؛ دو طرف بر توسعه همکاری های علمی و فناوری تاکید کردند و مقرر شد کمیته همکاری های دو جانبه علمی به زودی تشکیل شود.

وحید حدادی اصل در این دیدار دین و زبان مشترک و نزدیکی جغرافیایی را از عواملی دانست که می تواند در عمق بخشیدن به همکاری های دو کشور ایران و تاجکیستان موثر باشد و گذشته روابط دو کشور نیز همکاری و دوستی بوده است.

وی با اشاره به اینکه همکاری در زمینه تبادل دانشجو و فرصت های مطالعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دیدار اخیر رییس سازمان امور دانشجویان ایران و سفیر تاجیکستان تصمیم گیری شده است گفت: تبادل اعضای هیات علمی، همکاری مشترک اعضای هیات علمی در پروژه های علمی و حضور در سمینارهای علمی دو کشور باید تقویت شود.