دکتر مهدی صرفی، رئیس کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان اعلام کرد: در ادامه همکاری دانشگاه دامغان با شرکت صنعتی و معدنی گل گهر قرارداد “بررسی زایش، الگوی کانه زایی و رهیافت اکتشافی در کانسار مس کوه کبود و کوه اسفند، جنوب کمربند ماگمایی دهج-ساردوئیه، استان کرمان با استفاده از مطالعات زمین شناسی، میانبارهای سیال و ایزوتوپی” به ارزش سه میلیارد ریال منعقد شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه دامغان، دکتر نادر تقی پور، مجری این طرح گفت: این قرارداد در ادامه و مکمل پروژه اکتشافی دیگری است که دانشگاه دامغان با شرکت گل گهر داشته است. وی گفت: منطقه مورد مطالعه در پهنه بم به وسعت ۷۴۰۰ کیلومتر می باشد که در پروژه اکتشافی قبل حفاریهای مختلفی حتی تا عمق ۱۱۰۰ متر، روی آن انجام شده است.
استاد فعال ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان اظهار داشت: اکنون با توجه به دستیابی داده های عمقی و تجزیه و تحلیل آنها میتوانیم به جنبههای اکتشافی جدیدی دست پیدا کنیم و بفهمیم آیا در مناطق حفاری شده پتانسیل احداث معدن و یا امکان استخراج فلزات ارزشمند دیگری چون طلا وجود دارد؟ (در حال حاضر تمرکز اصلی بر روی اکتشاف مس است.)
قابل ذکر است در این پروژه جدید ۲ پایان نامه مقطع دکتری نیز با راهنمایی دکتر تقیپور تعریف شده است.
م. عباسی
Source link