یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
قم باید قطب فناوری های نرم کشور باشد | رییس مرکز نظارت، ارزیابی

چهارشنبه، ۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۲-۱۲-۲۸سیاسی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اهمیت فناوری های حوزه علوم انسانی و اسلامی گفت: از آن جایی که استان قم در پژوهش های علوم انسانی و اسلامی در کشور سرآمد محسوب می شود، – انتظار می […]

چهارشنبه، ۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۲-۱۲-۲۸سیاسی

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اهمیت فناوری های حوزه علوم انسانی و اسلامی گفت: از آن جایی که استان قم در پژوهش های علوم انسانی و اسلامی در کشور سرآمد محسوب می شود، – انتظار می رود که به قطب فناوری های نرم نیز تبدیل شود.

دکتر روح الله رازینی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هم اندیشی و هم افزایی با برخی ذینفعان پارک علم و فناوری استان قم که شامگاه گذشته برگزار شد، ارزیابی میزان برآورده شدن انتظارات ذینفعان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری را یکی از اصلی ترین اهداف مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانست و گفت: برای ما احصاء ملاحظات و انتظارات مجموعه هایی که از خدمات و اقدامات زیر مجموعه های وزارت علوم منتفع می شوند اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: با توجه به این که ارتقاء زیست بوم فناوری به یک مطالبه جدی تبدیل شده است و به تبع آن افزایش حمایت ها از پارک های علم و فناوری نیز در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است لذا شبکه نظارت نسبت به جلوگیری از صوری سازی و تغییر تعاریف و مفاهیم اهتمام و دغدغه جدی دارد.

برچسب ها: فناوریتحقیقات و فناوریوزارت علومارزیابیفناوری های نرمعلومعلم و فناوری

آخرین اخبار سرویس:

قم باید قطب فناوری های نرم کشور باشد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.