شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
لزوم ادغام برخی واحدهای دانشگاهی برای افزایش کیفیت آموزشی

بیان اینکه در کشور حدود ۲۱۶۰ واحد آموزشی وجود دارد، گفت: با توجه به کاهش متقاضیان ورود به دانشگاه نیاز است آمایش در حوزه دانشگاه صورت بگیرد و برخی واحدها برای بالا رفتن کیفیت آموزشی کشور ادغام شوند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، قاسم عمو عابدینی معاون آموزش […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، قاسم عمو عابدینی معاون آموزش قرار گیرد و جایگاه ویژه ای داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه طرح تحول توسط دولت ابلاغ شده و برای هرمجموعه برنامه دارد و برای آموزش عالی نیز برنامه ریزی شده است، یاد آور شد: در طرح تحول نگرش ها در دیپلماسی علمی باید تغییر کند و نوعی خود باوری در دانشگاه های کشور ایجاد شود.

معاون آموزش وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هدف گام دوم انقلاب ایجاد تحول نوین اسلامی است، خاطر نشان کرد: خمیر مایه بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه علم و فناوری و پژوهش است.

وی با تاکید بر اینکه نظام آموزش باید اشتغال زا باشد، اظهار کرد: باید کارورزی در دانشگاه ها انجام شود و نخبگان به دانشگاه ها برگردند و مهارت آفرینی در دانشگاه ها توسعه یابد.

شورای آموزش عالی استان می تواند به نحو مناسب چالش های آموزشی استان را بررسی و تصمیمات ویژه ای برای آنها اتخاذ کند.

* دیپلماسی علمی بین المللی در آذربایجان غربی تقویت شود شیرعلی مشاور آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در این نشست بر تقویت