شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
لزوم استفاده از تجربه تولیدکنندگان سرآمد برای شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان باید از تجربیات تولیدکنندگان سرآمد استفاده کنند. – ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: شرکت های دانش بنیان باید از تجربیات تولیدکنندگان سرآمد استفاده کنند. علیرضا قاسمی فرزاد چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در نشستی با حضور شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان همدان، اظهار کرد: حسب ضرورت و احساس نیاز به […]

شرکت های دانش بنیان باید از تجربیات تولیدکنندگان سرآمد استفاده کنند.

علیرضا قاسمی فرزاد چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در نشستی با حضور شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان همدان، اظهار کرد: حسب ضرورت و احساس نیاز به شرکت های دانش بنیان و تاکید رهبری که یک تکلیف است، با شرکت های دانش بنیان جلساتی داریم.

شرکت های دانش بنیان عمر زیادی ندارند و در ابتدای کار هستند بنابراین باید حمایت همه جانبه از آنها صورت گیرد.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه علم و دانش در مجموعه دانشگاهی از به روز بودن برخوردار نیست، مطرح کرد: این دانش و علم باید روز آمد و بومی شود.

تغییر متون و سرفصل های دانشگاهی در اختیار ما نیست و یک فرآیند طولانی در وزارت علوم دارد و باید مسیر ساده ای برای به روز رسانی در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: ساده ترین مسیر این است که از تجربیات تولیدکنندگان سرآمد بهره برده و با استفاده از تکنولوژی روز مشکلات مردم، حل شود.

همه ما باور داریم تجربه، پدر علم است و گنجینه تجربه در اختیار تولیدکنندگان برتر ما است و آنها می توانند افق را برای ما روشن کنند.