پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
لزوم بازنگری آیین نامه مقابله با استعمال دخانیات دانشجویان در فضای دانشگاه

جمعه، ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۱۸ورزشی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره برنامه های این وزارتخانه برای مقابله با استعمال دخانیات دانشجویان در محیط دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، امروزه استعمال دخانیات به ویژه سیگار در فضای […]

جمعه، ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۱۸ورزشی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، امروزه استعمال دخانیات به ویژه سیگار در فضای داخلی دانشگاه ها به معضلی آشکار تبدیل شده است، به صورتی که برخی کارشناسان معتقد هستند همراهی استادان، کارکنان و دانشجویان در برخورد با مصرف دخانیات به همراه افزایش قانون مداری و مشارکت برای فرهنگ سازی ضروری است.

مهدی شهبازی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران در گزارشی اعلام کرده بود که استعمال ۳۸۰ نخ سیگار به ازای هر ایرانی در نیمه اول سال ۱۴۰۰ و همچنین افزایشی بودن آمار مصرف دخانیات در میان دختران و زنان نیازمند یک نهضت ملی در زمینه فرهنگ سازی برای دوری از دخانیات است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با آنا درباره استعمال دخانیاتِ دانشجویان در فضای دانشگاه گفت: مصرف سیگار در محیط داخلی دانشگاه باعث آسیب هایی به دانشجویان می شود.

وی افزود: استعمال دخانیات از قبل به عنوان دغدغه مهم جامعه دانشگاهی بوده و تجربه هایی برای مبارزه با دخانیات در دانشگاه های بزرگ صورت گرفته است.

آخرین اخبار سرویس:

لزوم بازنگری آیین نامه مقابله با استعمال دخانیات دانشجویان در فضای دانشگاه

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.