شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
لزوم تسریع در راه اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه اراک

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: پردیس علم و فناوری دانشگاه اراک باید هرچه زودتر شکل بگیرد. – ایسنا/مرکزی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: پردیس علم و فناوری دانشگاه اراک باید هرچه زودتر شکل بگیرد. دکتر علی خیرالدین، امروز چهارشنبه دوم آذرماه، در آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری […]

دکتر علی خیرالدین، امروز چهارشنبه دوم آذرماه، در آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی با انتقاد از فاصله زیاد پارک علم و فناوری استان مرکزی از دانشگاه اراک افزود: تعداد شرکت های دانش بنیان بویژه شرکت های دانش بنیان نوع ۳ در استان مرکزی بسیار کم است.

وی با بیان اینکه جلسات ستاد اشتغال دانش بنیان باید به تعداد بیشتری در استان مرکزی تشکیل شود و خرید از شرکت های دانش بنیان در استان بیشتر شود، گفت: پارک باید به بخش خصوصی کمک کند و تعامل بیشتری با دانشگاه های استان داشته باشد و مرکز رشد مشترک با پارک در ساوه شکل بگیرد.

خیرالدین با اشاره به قانون جهش دانش بنیان تصریح کرد: این قانون بسیار پیشرو و پیشرفته است و باید به آن پرداخته شود.

در قانون بودجه امسال آمده است که سازمان برنامه و بودجه مکلف است حداقل ۱۰ درصد از تملک دارایی هر استان را در اختیار طرح های پروژه های دانش بنیان قرار دهد که به منظور تقویت و حمایت شرکت ها، تعمیر و تجهیز پارک، تکمیل پروژه های نیمه کاره و افزایش سهم دولت در صندوق پژوهش و فناوری است .