شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
لزوم توسعه، کیفی سازی و ماموریت گرایی دانشگاه پیام نور در عرصه مجازی

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۵۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عموعابدینی در نشست با اعضای هیات رییسه ومدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، – معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاه پیام نور، دانشگاهی محلی – جهانی است و […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۵۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عموعابدینی در نشست با اعضای هیات رییسه ومدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، – معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاه پیام نور، دانشگاهی محلی – جهانی است و ماموریت دارد در نقاط کم برخوردار و همچنین در عرصه های بین المللی، رسالت و ماموریت عدالت آموزشی خود را برقرار کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عموعابدینی در نشست با اعضای هیات رییسه ومدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، کیفی سازی و ماموریت گرایی حوزه مربوط به فرایند مجازی در کشور اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور دارای ظرفیت و تجربه بسیار ارزشمند وسالیان سال ثمره مفید برای نظام جمهوری اسلامی است که می تواند از این ظرفیت به نحو شایسته برای دستیابی به اهداف استفاده کند.

وی با عنوان اینکه وزارت علوم آمادگی دارد رشته ها را بر مبنای نیازمحوری در این دانشگاه راه اندازی کند، افزود: ظرفیت ها باید در سطح استان ها توسعه وتعمق پیدا کند و دانشگاه مشخص کند که در هر استان چه رشته هایی به ارتقای آن استان و اشتغال جوانان کمک خواهد کرد.

عموعابدینی مهم ترین فاکتور های مورد توجه وزارت علوم برای راه اندازی رشته را در وهله اول کیفیت و در وهله دوم تضمین اشتغال

آخرین اخبار سرویس:

لزوم توسعه، کیفی سازی و ماموریت گرایی دانشگاه پیام نور در عرصه مجازی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.