پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
لزوم فراهم سازی شرایط فعالیت های تولیدی، صنعتی و معدنی در اراضی بلااستفاده نظامی

دوشنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۴۵۲۰۲۲-۱۱-۰۷اقتصادی در آخرین نشست هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار مقرر شد تا سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص صدور مجوز برای متقاضیان فعالیت های تولیدی، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصاد خبرگزاری آنا، به نقل از وزارت اقتصاد، […]

دوشنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۴۵۲۰۲۲-۱۱-۰۷اقتصادی

در آخرین نشست هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار مقرر شد تا سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص صدور مجوز برای متقاضیان فعالیت های تولیدی، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصاد خبرگزاری آنا، به نقل از وزارت اقتصاد، در شصت و هشتمین نشست هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار، تکلیف مجوز های جامانده سازمان ملی استاندارد، وزارت علوم و تحقیقات، وزارت ارتباطات و فناوری، بانک مرکزی و همچنین سازمان حفاظت از محیط زیست تعیین و مقرر شد این مجوز ها به درگاه ملی مجوز ها اضافه شود.

در این نشست، مقرر شد تا سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص صدور مجوز برای متقاضیان فعالیت های تولیدی، صنعتی و معدنی در اراضی نظامی بلااستفاده در مدت یک ماه، رویه خود را در استان های مختلف تغییر داده و برای بهره برداری از این اراضی که به تایید مراجع ذی صلاح رسیده، شرایط را برای درخواست کنندگان مجوز فعالیت فراهم کند.

همچنین مقرر شد تا در مورد یک عنوان مجوز جامانده سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با استاندارد سازی و کد گذاری فرآورده های نفتی، راهنمایی دریافت این مجوز در درگاه ملی مجوز های کشور در دسترس عموم قرار گیرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازآنا، بر اساس تصمیم این نشست، راهنمای دریافت مجوز برگزاری آزمون بین المللی زبان های خارجی اصلاح و جایگزین کاربرگ قبلی می شود.

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.