پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
مأموریت وزارت علوم به پارک ملی علوم و فناوری برای هفته «پژوهش»

معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی از ماموریت ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این معاونت خبرداد. – ابراهیم نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گفت وگو با خبرنگار حوزه رسانه گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، درباره برنامه های آتی پارک […]

– ابراهیم نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گفت وگو با خبرنگار حوزه رسانه گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، درباره برنامه های آتی پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی اظهار داشت: ما چند رویداد و جشنواره را با همکاری شرکت های مستقر در پارک خواهیم داشت که شاید مهم ترین آن سومین دوره جایزه تعالی گردشگری باشد که در بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

در همین زمینه، با همکاری انجمن علمی دانشگاه علم و فرهنگ به دنبال برگزاری کنفرانس  بین المللی گردشگری و معنویت نیز هستیم.

** برگزاری جایزه ملی زیورآلات و طراحی جواهرات ایرانی وی اظهار کرد: در اواخر آذرماه  شاهد برگزاری جایزه ملی زیورآلات و طراحی جواهرات ایرانی خواهیم بود.

این رویداد قرار بود شهریور برگزار شود که به تعویق افتاد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مأموریتی به پارک داده است که بر مبنای آن مسئولیت برگزاری نمایشگاه های حوزه فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در هفته پژوهش با ما باشد.

در نتیجه تمام پارک های علم و فناوری کشور باید شرکت هایی که در حوزه پژوهشی صنایع فرهنگی و حوزه اجتماعی فعال هستند را به ما معرفی کنند  تا در