یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
مباحث عقیدتی و بصیرتی در جذب اساتید باید مورد توجه قرار گیرد

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رشید جعفرپور در یک برنامه رادیویی در خصوص نفوذ فرهنگی در دانشگاه ها و بستر های وقوع آن اظهار داشت: – رییس مرکز بسیج اساتید وزارت علوم گفت: درفرایند جذب اساتید برخی مباحث، مباحث عقیدتی […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رشید جعفرپور در یک برنامه رادیویی در خصوص نفوذ فرهنگی در دانشگاه ها و بستر های وقوع آن اظهار داشت: – رییس مرکز بسیج اساتید وزارت علوم گفت: درفرایند جذب اساتید برخی مباحث، مباحث عقیدتی و بصیرتی است که باید در این حوزه دقت زیادی صورت گیرد، اما متأسفانه در دوره هایی به این مسئله توجه نشده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رشید جعفرپور در یک برنامه رادیویی در خصوص نفوذ فرهنگی در دانشگاه ها و بستر های وقوع آن اظهار داشت: این نفوذ گاهی به دلیل متون دانشگاهی و کتاب های آن رخ می دهد.

همچنین گاهی نفوذ فرهنگی در محیط های دانشگاهی می تواند از طریق برخی اشخاص دانشگاهی منتقل شود.

در دانشگاه ها سه قشر اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه ها و دانشجویان را داریم که بر اساس هر کدام از آن ها می توان این سه قشر را تعریف کرد.

وی با بیان اینکه عمده علوم انسانی در ایران ترجمه ای است، اظهار کرد: این متون مبتنی بر مبانی غربی است که پس از ترجمه، در اختیار اساتید و دانشگاهیان قرار گرفته است.

این مسئله سبب شده است نظریات در حوزه علوم انسانی با نگاه های سکولار یستی و بعضاً لاییک در فضای کلاس ها و درس ها م