یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
مجلس از توضیحات وزیر علوم قانع شد | نمایندگان مجلس شورای

سه شنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۱۰سیاسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر علوم پیرامون اقدامات صورت گرفته برای تقویت آموزش مهارت های کاربردی و ارتقای علمی و ارزشی دانشگاه ها قانع شدند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در […]

سه شنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۱۰سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه)، سوال محمد حسین فرهنگی نماینده تبریز از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را در خصوص علت عدم توجه به توسعه و حمایت از آموزش های کاربردی مهارتی مرتبط با مشاغل موجود در بازار و همچنین برنامه وزارت علوم برای اصلاح فرایند تجدیدنظر در اجرای شیوه های کنونی که باعث افت علمی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شده است را بررسی کردند.

در ادامه، محمد حسین فرهنگی پس از استماع اظهارات وزیر علوم اعلام کرد که از توضیحات وزیر قانع نشد و سوال خود را به رای گذاشت اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر علوم قانع شدند.

برچسب ها: مجلس شورای اسلامیمجلس شورای اسلامیوزیر علومنمایندگان مجلسنمایندگان مجلسشورای اسلامیمحمد حسین فرهنگی

آخرین اخبار سرویس:

مجلس از توضیحات وزیر علوم قانع شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.