یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به مناسبت هفته دفاع مقدس

به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، بسیج دانشجویی کشور و بخش رایزنی فرهنگی سفارت ایران در اسپانیا،مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» مورخ ششم و هفتم مهرماه ۱۴۰۰ در قالب هفت نشست به صورت مجازی در سامانه آموزشی این دانشگاه برگزار می‌شود. به گزارش […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سوره، این نشست‌ها که در قالبی بین‌المللی و هم‌زمان با هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود و سخنرانانی از کشورهای مسلمان خواهد داشت خواهد کوشید ابعاد مختلفی از هنر مقاومت را بیان کرده و به شکلی پژوهشی ویژگی آن را بازتاب دهد.

سخنرانان این نشست‌ها که در روزهای ششم و هفتم مهرماه سال ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ تا ۱۸ در سامانه برخط دانشگاه سوره برگزار می‌شود عبارت‌اند از: استاد احمد خلیلی فرد (عضو هیأت علمی دانشگاه سوره) با موضوع رد جنگ بر بوم نقاشی؛ دکترمحمدمهدی احمدی (رایزن فرهنگی سفارت ایران در اسپانیا) با موضوع اربعین نماد هنر مقاومت؛ استاد مهدی منعم (مدرس عکاسی) با موضوع عکاسی و اثرات پس از جنگ؛ دکتر رنا هاشم جونی (عضو هیأت علمی دانشگاه تشرین سوریه) با موضوع اثرگذاری بحران سوریه بر نمایشنامه‌های سوری؛ دکتر رضا اسکندر (عضو هیأت علمی جامعه اللبنانیه) با موضوع هنر مقاومت مسیر پیشرفت بین شکل و مضمون؛ دکتر احمد ناطقی (مدرس عکاسی) با موضوع صدای سکوت: نگاهی به عکس‌های فاجعه حلبچه؛ دکتر حبیب‌الله صادقی (عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد) با موضوع قلم کاریکاتوریست در مصاف ارابه‌های جنگی صدام.

همچنین در همین زمان، برپایی نمایشگاه عکس و نمایش برخط انیمیشن‌های منتخب نیز از دیگر برنامه‌های درنظرگرفته شده برای بزرگداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه سوره خواهد بود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند در این دو روز به آدرس sibad.soore.ac.ir/v/show/holydefense مراجعه کنند.

ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵ ‌‌‌‌‌‌‌