شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
مجوز پردیس تخصصی سلامت شاهرود اخذ شد | رییس پارک علم و فناوری

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۰۲۰۲۲-۱۱-۲۳سیاسی رییس پارک علم و فناوری استان سمنان از اخذ مجوز پردیس سلامت تخصصی شاهرود خبر داد و گفت: این سومین پردیس تخصصی استان است که توانسته مجوز دریافت کند. – محسن نظری در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه پردیس های علم و فناوری […]

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۰۲۰۲۲-۱۱-۲۳سیاسی

– محسن نظری در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه پردیس های علم و فناوری تخصصی در استان سمنان به مثابه یک سیاست در راستای استفاده از ظرفیت های علمی، پیگیری می شود، تاکید کرد: پردیس علم و فناوری سلامت شاهوار شاهرود سومین پردیسی است که ما در استان سمنان توانسته ایم مجوز آن را از وزارت علوم دریافت کنیم.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های بسیاری که در حوزه سلامت وجود دارد، این پردیس می تواند در راستای خدمت رسانی به جامعه در شهرستان شاهرود حائز اهمیت باشد.

رییس پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه با توجه به ظرفیت هایی که دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در زمینه دانشجویان و نیروی متخصص دارد، پردیس فناوری سلامت به صورت مشترک با پارک علم و فناوری استان سمنان تأسیس خواهد شد، گفت: ارتقای خدمت رسانی در حوزه بهداشت اولویت این پردیس خواهد بود.

نظری با بیان اینکه از ابتدای سال اولین پردیس تخصصی که در استان سمنان ایجاد شد، در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی بود، بیان کرد: دومین پردیس تخصصی که در استان ایجاد شده در زمینه اقتصاد دیجیتال فعالیت می کند و امروز شاهد هستیم که سومین پردیس تخصصی نیز در

آخرین اخبار سرویس:

مجوز پردیس تخصصی سلامت شاهرود اخذ شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.