شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مجید مجیدی باحضور در حرم امام رضا (ع) با تولیت آستان قدس دیدار کرد
در ایت دیدار مروی طی سخنانی با تأکید بر ضرورت حمایت از هنرمندان ارزشی گفت: یکی از اولویت‌های آستان قدس فراهم کردن شرایط مناسب برای نقش آفرینی هنرمندان در ترویج سیره رضوی و آموزه‌های حضرت رضا (ع) است.
نویسنده : رضا عسکری منبع : فارس

به گزارش خبرنگار حج و زیارت و وقف خبرگزاری فارس؛ مجید مجیدی کارگردان سینما و سیدمهدی شجاعی، نویسنده و روزنامه‌نگار کشور با حضور در آستان نورانی امام هشتم با حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی ادامه داد: معتقدیم کلام اهل بیت (ع) با استفاده از قالب‌های هنری اثرگذاری بیشتری برای عموم جامعه خواهد داشت که در این جهت آستان قدس آماده هرگونه همکاری است.