دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
مدیران سازمان از میان جوانان انقلابی و دارای انگیزه خدمت انتخاب شدند

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر «ابوالفضل دانشور» را به عنوان «سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل» و «مجتبی شرانجانی» را به عنوان مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان منصوب کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش پور […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش پور در این آیین، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: جوان، انقلابی بودن و داشتن انگیزه خدمت از شاخص‌های مهم انتصاب مدیران سازمان امور دانشجویان است.

وی اعلام کرد همانطور که در بازدید اخیر وزیر علوم از سازمان و در جمع مدیران سازمان مطرح شد؛ معیار انتخاب مدیران سازمان در دوره جدید، میدان دادن به جوانان انقلابی دارای انگیزه خدمت و دارای تخصص و تعهد است و سعی شده افرادی انتخاب شوند که بتوانند امور سازمان را به بهترین و سریع‌ترین شکل ممکن به انجام برسانند.

وی افزود: پرهیز از جناح‌بندی‌های سیاسی و دادن امکان فرصت به منابع انسانی ارزشمند دور از مرکز نیز از معیارهای دیگر بود که به ما فرصت داد تا از ظرفیت‌های مدیریتی موجود در دانشگاه‌های مختلف استفاده کنیم و انتخاب‌هایمان منحصر به استان تهران نباشد.

در ادامه این آیین، دکتر ابوالفضل دانشور به عنوان سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل و مجتبی شرانجانی به عنوان مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی معرفی شدند.