شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
مدیرکل دفتر سیاستگذاری وزارت علوم: سرای مهارت در دانشگاه های کشور راه اندازی می شود

شفقنا- مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه‌اندازی سرای مهارت به صورت پایلوت در کوی دانشگاه خبر داد. به گزارش شفقنا از ایسنا، آقای محمد مهدی ذوالفقارزاده در اختتامیه رویداد منطقه‌ای کمند (کار، مهارت، نوآوری دختران دانشجو) که در دانشگاه بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه […]

به گزارش شفقنا از ایسنا، آقای محمد مهدی ذوالفقارزاده در اختتامیه رویداد منطقه‌ای کمند (کار، مهارت، نوآوری دختران دانشجو) که در دانشگاه بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه کشور ما به سه واژه کار، مهارت و نوآوری نیاز دارد، اظهار کرد: یکی از ضعف‌های دانشگاه‌های ما عدم توجه به موضوعات مهارتی است و باید این موضوع تقویت شود.

وی با بیان اینکه در دوره جدید وزارت علوم به دنبال رفع این ضعف‌ها هستیم، ادامه داد: فضاهای مهارت افزایی در دانشگاه‌ها باید افزایش پیدا کند چرا که مهارت افزایی نیاز جدی دانشجویان امروزی است.

وی با تأکید براینکه سراهای مهارت را در دانشگاه‌های کشور راه‌اندازی می‌کنیم، اضافه کرد: این طرح به طور پایلوت در کوی دانشگاه اجرا می‌شود تا دانشجویان به عرصه اشتغال سوق پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه ما باید بستری ایجاد کنیم که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی با فعالیت‌های نوآوری و کسب و کار آشنا باشند، ادامه داد: نقش کانون‌های فرهنگی در دانشگاه‌های کشور در این خصوص بسیار مؤثر است.

وی در پایان تصریح کرد: فکر و اندیشه خلاق، لازمه اتصال به بازار است و اگر در این حوزه به خوبی ورود پیدا کنیم، کشور می‌تواند دست برتر در حوزه اشتغال دانش بنیان و… در منطقه باشد.