سه شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۱
Tuesday, 6 December , 2022
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منصوب شد

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در حکمی مهدی بادپا را به عنوان مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی منصوب کرد. – معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در حکمی مهدی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم را منصوب کرد. […]

در متن حکم انتصاب بادپا بر توجه و تقویت تشکل های اسلامی دانشگاهیان، کانون های فرهنگی، انجمن های علمی و نشریات دانشجویی تاکید شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی در این حکم انتصاب، ارتقا امید و شور و نشاط دانشجویی در فضای دانشگاه ها، مبتنی بر هویت اسلامی-ایرانی را مورد توجه قرار داده و شناسایی وحمایت از نخبگان فرهنگی، اجتماعی و علمی در دانشگاه ها را از اولویت های اداره کل برشمرده است.

کلانتری با تاکید بر ضرورت معرفی نظام مسائل کشور به دانشجویان و تشکیل گعده های حل مساله در راستای انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان، بهره گیری هوشمندانه از ظرفیت ها و فرصت های فضای مجازی وشبکه های اجتماعی را نیز محوری دانست.